Cateva cuvinte despre Vitas


Stilul muzical a lui Vitas se regaseste undeva intre "High art" si "Pop art".

Pe de o parte, etaleaza cu un talent exceptional, tehnici vocale necesare operelor clasice si o voce care atinge cinci octave, pe de alta parte, versurile scrise chiar de Vitas au rime foarte interesante ce fac melodiiile pline de afectiune si farmec.

Vitas poate canta absolut orice gen muzical de la pop cu influente techno pana la opera.
Are cea mai buna voce din lume, numita si "Vocea de Diamant".
http://www.vitas-romania.ro/

marți, 20 octombrie 2009

18 octombrie in muzica
1967 - S-a nascut Stefan Banica Jr. A debutat in filmul "Liceenii", a facut cariera in cinematografie, teatru su muzica iar, mai nou, a devenit gazda unor emisiuni TV.

2007 - Compania de inregistrari care se ocupa de albumul "Greatest Hits" al trupei Spice Girls, a anuntat ca acesta va fi disponibil in exclusivitate in magazinele Victoria's Secret, cu doua luni inainte de a fi lansat in celelalte magazine.
2007 - Amy Winehouse si sotul ei Blake Fielder-Civil au fost arestati si retinuti peste noapte pentru posesie de canabis. Au fost eliberati a doua zi, dupa ce au platit o amenda de 500 de euro.
2005 - O imagine a lui John Lennon dezbraacat si incolacit in jurul lui Yoko Ono a fost declarata cea mai buna coperta de revista din America, din ultimii 40 de ani. Lennon aparuse pe coperta revistei Rolling Stone.
2005 - Madonna a recunoscut ca le-a scris membrilor trupei Abba, pentru a le cere permisiunea de a folosi o parte din piesa "Gimme Gimme Gimme" pentru melodia "Hung Up".
1987 - S-a nascut Zac Efron, actor american, cunoscut datorita rolului din filmul High School Musical.
1982 - S-a nascut Ne-Yo, cantaret de R&B.
1968 - John si Yoko au fost dusi la sectia de politie din Paddington, dupa ce a fost descoperit cannabis in apartamentul in care locuiau.


Sursa: http://www.stiumuzica.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

     Vitas     Romania Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template