Cateva cuvinte despre Vitas


Stilul muzical a lui Vitas se regaseste undeva intre "High art" si "Pop art".

Pe de o parte, etaleaza cu un talent exceptional, tehnici vocale necesare operelor clasice si o voce care atinge cinci octave, pe de alta parte, versurile scrise chiar de Vitas au rime foarte interesante ce fac melodiiile pline de afectiune si farmec.

Vitas poate canta absolut orice gen muzical de la pop cu influente techno pana la opera.
Are cea mai buna voce din lume, numita si "Vocea de Diamant".
http://www.vitas-romania.ro/

luni, 12 octombrie 2009

Asculta noul single Michael Jackson (audio)


12 octombrie 2009


“This Is It”, o noua piesa semnata Michael Jackson, poate fi ascultata incepand de astazi pe site-ul oficial al artistului.

Cantecul, in care Michael este acompaniat de fratii sai, a fost compus la inceputul anilor ’90 si trebuia sa figureze pe albumul “Dangerous”, lansat de megastar in 1991.

“This is It” este un extras pe single de pe dublul album cu acelasi nume, care urmeaza sa fie lansat pe 26 octombrie. Albumul va contine inca doua variante ale aceluiasi cantec, versiuni nelansate ale unor hituri de-ale cantaretului („She’s Out Of My Life”, „Beat It” etc), precum si poemul “Planet Earth”, recitat chiar de Michael Jackson.

De asemenea, cantecul va fi inclus si pe coloana sonora a filmului This Is It, documentarul care prezinta ultimele zile din viata lui Jackson si repetitiile pe care acesta le facea pentru turneul sau de revenire.

"This Is It", nouL single Michael Jackson poate fi ascultat aici.

Sursa: http://muzica.acasa.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

     Vitas     Romania Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template