Cateva cuvinte despre Vitas


Stilul muzical a lui Vitas se regaseste undeva intre "High art" si "Pop art".

Pe de o parte, etaleaza cu un talent exceptional, tehnici vocale necesare operelor clasice si o voce care atinge cinci octave, pe de alta parte, versurile scrise chiar de Vitas au rime foarte interesante ce fac melodiiile pline de afectiune si farmec.

Vitas poate canta absolut orice gen muzical de la pop cu influente techno pana la opera.
Are cea mai buna voce din lume, numita si "Vocea de Diamant".
http://www.vitas-romania.ro/

vineri, 16 octombrie 2009

Film CONCERTUL premiera 20 noiembrie 2009

Regia: Radu Mihăileanu
Cu: Vlad Ivanov, Valentin Teodosiu
Gen:Comedie, Drama
Tip Ecran wide
Premiera in Romania: 20.11.2009

Un fost director al prestigiosului teatru Bolsoi din Moscova, concediat cu un sfert de secol inainte pentru ca refuzase sa se desparta de interpretii sai evrei, isi duce acum zilele in acelasi teatru, unde este simplu ingrijitor. Pana intr-o noapte, cand, in timp ce sterge de praf biroul directorului, pune mana pe un fax prin care orchestra rusa este invitata la Paris pentru a canta in celebra sala de concerte Pleyel...Filmarile la "Concertul" au inceput pe 23 mai, in aceasta productie apar atat actori romani cat si francezi si rusi.

Distributia filmului include un fost colaborator de-al regizorului - Lionel Abelanski, cu care Mihaileanu a lucrat pentru filmul "Trenul vietii/Train de vie" si un castigator al premiului Cesar pentru debut in 2007 - Melanie Laurent.

"Concertul" se va filma aproximativ 60 la suta in Romania, o saptamana la Moscova si restul la Paris.

Potrivit lui Radu Mihaileanu, filmarile din Romania vor dura patru saptamani si se vor desfasura la studiourile Castel Film, dar si in alte locuri din Bucuresti, printre care Institutul "Ana Aslan" si Arenele Romane. Dupa incheierea filmarilor in Romania, echipa va lucra la Moscova si Paris.

Sursa : http://www.cinemagia.ro/filme/le-concert-concertul-26109/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

     Vitas     Romania Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template