Cateva cuvinte despre Vitas


Stilul muzical a lui Vitas se regaseste undeva intre "High art" si "Pop art".

Pe de o parte, etaleaza cu un talent exceptional, tehnici vocale necesare operelor clasice si o voce care atinge cinci octave, pe de alta parte, versurile scrise chiar de Vitas au rime foarte interesante ce fac melodiiile pline de afectiune si farmec.

Vitas poate canta absolut orice gen muzical de la pop cu influente techno pana la opera.
Are cea mai buna voce din lume, numita si "Vocea de Diamant".
http://www.vitas-romania.ro/

marți, 6 octombrie 2009

Judecatorii au decis: copiii lui Michael se duc la bunica si averea, pe maini straine


Copiii lui Michael Jackson sunt in siguranta langa Katherine Jackson, in timp ce averea megastarului ajunge pe maini straine, anunta Associated Press.

Judecatorul Mitchell Beckloff, citat de Associated Press, a declarat ca este „foarte multumit” de situatia celor trei copii ai lui Michael in sanul clanului Jackson.

Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) si Prince Michael II (7 ani) au trecut cu bine de socul pierderii tatalui lor acum 3 luni. ”Se pare ca micutii o duc foarte bine in grija bunicii lor”, a declarat Beckloff, motiv pentru care acesta a decis ca nu mai este nevoie de nicio analiza in acest dosar si a acordat custodia permanenta lui Katherine Jackson. Potrivit prevederilor testamentare, bunica va primi lunar suma de 60.000 $ pentru ingrijirea copiilor.

Mostenirea lui Michael, insa, nu ramane in familie. De curand, acelasi judecator Beckloff a crescut puterea de decizie a doi dintre administratorii averii Regelui Pop, John Branca si John McClain. Astfel, momentan cei doi sunt singurii in masura sa medieze relatiile cu creditorii si sa incheie diverse contracte de afaceri. Exista o singura conditie, acestea nu trebuie sa intre in contradictie cu interesele lui Katherine sau sa aduca prejudicii copiilor lui Michael.

Avocatii doamnei Jackson nu au facut inca niciun comentariu cu privire la aceste decizii. Michael Jackson a lasat mostenire mai mult de 500 de milioane $.Sursa: muzica.acasa.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

     Vitas     Romania Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template