Cateva cuvinte despre Vitas


Stilul muzical a lui Vitas se regaseste undeva intre "High art" si "Pop art".

Pe de o parte, etaleaza cu un talent exceptional, tehnici vocale necesare operelor clasice si o voce care atinge cinci octave, pe de alta parte, versurile scrise chiar de Vitas au rime foarte interesante ce fac melodiiile pline de afectiune si farmec.

Vitas poate canta absolut orice gen muzical de la pop cu influente techno pana la opera.
Are cea mai buna voce din lume, numita si "Vocea de Diamant".
http://www.vitas-romania.ro/

duminică, 4 octombrie 2009

Kevin Costner a concertat aproape două ore la Arad

ARAD / 11:22, 4.10.2009

Actorul si muzicianul Kevin Costner si formaţia sa Modern West au concertat aproape doua ore pe strandul "Neptun" din Arad, sambata seara, in faţa a peste 3.000 de spectatori, care s-au imbulzit la finalul spectacolului pentru a obţine auTografe sau pentru a se fotografia impreuna cu vedeta americana.
Costner si-a inceput concertul urand "Noapte buna!" in limba romana si spunandu-le aradenilor ca au un oras frumos.
"Este un mister in viaţa cum ajungi prin lume, pentru mine, sa pot sa calatoresc peste ocean, sa vin in ţara dumneavoastra. Sunt recunoscator", le-a mai spus artistul spectatorilor.
Concertul a durat aproape doua ore, timp in care s-a cantat rock and roll si contry american, iar spectatorii, peste 3.000, au aprins lumanari, au fluturat ecranele telefoanelor mobile si au dansat.
Mai multe tinere prezente in faţa scenei strigau numele artistului in pauza fiecarei melodii si incercau sa ajunga pe scena pentru a-l atinge pe celebrul actor.
De altfel, chiar actorul le-a cerut organizatorilor sa dea jos gardurile metalice si sa-i lase pe spectatori aproape de scena.
"E la fel de bun cantareţ ca si actor. Nu l-am mai auzit cantand pana acum, dar are o voce foarte buna", a spus o fana a artistului.

Sursa: Mediafax

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

     Vitas     Romania Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template