Cateva cuvinte despre Vitas


Stilul muzical a lui Vitas se regaseste undeva intre "High art" si "Pop art".

Pe de o parte, etaleaza cu un talent exceptional, tehnici vocale necesare operelor clasice si o voce care atinge cinci octave, pe de alta parte, versurile scrise chiar de Vitas au rime foarte interesante ce fac melodiiile pline de afectiune si farmec.

Vitas poate canta absolut orice gen muzical de la pop cu influente techno pana la opera.
Are cea mai buna voce din lume, numita si "Vocea de Diamant".
http://www.vitas-romania.ro/

marți, 6 octombrie 2009

Robbie Williams, live pe ecranul unui cinematograf bucuresteanConcertul de revenire a lui Robbie Williams care va avea loc pe 20 octombrie, la Londra, in cadrul BBC Electric Proms, urmeaza sa ruleze in 200 de cinematografe europene, inclusiv The Light Cinema din Bucuresti, se arata intr-un anunt postat pe site-ul oficial al artistului.

Concertul lui Robbie va putea fi urmarit de bucuresteni de la ora 22.00. Biletele costa 50 de lei si urmeaza sa poate fi achizitionate incepand cu 9 octombrie.

Este primul concert pe care Robbie Williams il sustine dupa o pauza de trei ani. Williams urmeaza sa-si lanseze pe 12 octombrie un nou single, “Bodies”. Acesta este primul extras pe single de pe "Reality Killed The Video Star", un disc nou-nout semnat Robbie Williams care urmeaza sa se gaseasca in rafturile magazinelor incepand cu 9 noiembrie.


Robbie Williams si-a inceput cariera in 1990 alaturi de celebru grup pop Take That, in care a activat pana in 1995. Dupa despartirea de Take That, Williams a reusit sa-si construiasca o cariera solo de succes. Discurile sale s-au vandut in intreaga lume in peste 55 de milioane de exemplare.

Sursa: muzica.acasa.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

     Vitas     Romania Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template