Cateva cuvinte despre Vitas


Stilul muzical a lui Vitas se regaseste undeva intre "High art" si "Pop art".

Pe de o parte, etaleaza cu un talent exceptional, tehnici vocale necesare operelor clasice si o voce care atinge cinci octave, pe de alta parte, versurile scrise chiar de Vitas au rime foarte interesante ce fac melodiiile pline de afectiune si farmec.

Vitas poate canta absolut orice gen muzical de la pop cu influente techno pana la opera.
Are cea mai buna voce din lume, numita si "Vocea de Diamant".
http://www.vitas-romania.ro/

miercuri, 14 octombrie 2009

Stephen Gately (Boyzone) a murit din cauze naturale


Potrivit rezultatelor autopsiei, Stephen Gately, membru Boyzone, a murit din cauze naturale, informeaza Reuters.

Cantaretul a fost gasti mort sambata, 10 octombrie, la resedinta sa din Mallorca, unde ajunsese impreuna cu iubitul sau, Andrew Cowles.

Potrivit rezultatelor prelevate in urma autopsiei, Gately a murit in urma unor probleme pe care artistul le avea cu plamanii. Cadavrul nu prezenta semne de violenta.

Familia cantaretului de la  Boyzone a primit autorizatia de a lua trupul neinsufletit pentru a se putea ocupa de funeralii. Ceilalalti patru membri ai trupei Boyzone sunt devastati de durere de cand au aflat de moartea prietenului lor.

„Ronan (Keating) este innebunit de durere. Vestea mortii lui Stephen a fost neasteptata. L-a iubit ca pe fratele lui. Erau foarte apropiati”, a declarat o sursa.

„Nimanui nu ii vina sa creada ca s-a intamplat asa ceva. Toata lumea este in stare de soc. Stephen era un barbat in floarea varstei”, a precizat aceeasi sursa.

Sursa: http://muzica.acasa.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

     Vitas     Romania Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template