Cateva cuvinte despre Vitas


Stilul muzical a lui Vitas se regaseste undeva intre "High art" si "Pop art".

Pe de o parte, etaleaza cu un talent exceptional, tehnici vocale necesare operelor clasice si o voce care atinge cinci octave, pe de alta parte, versurile scrise chiar de Vitas au rime foarte interesante ce fac melodiiile pline de afectiune si farmec.

Vitas poate canta absolut orice gen muzical de la pop cu influente techno pana la opera.
Are cea mai buna voce din lume, numita si "Vocea de Diamant".
http://www.vitas-romania.ro/

miercuri, 7 octombrie 2009

Whitney Houston a mintit-o pe Oprah


In interviul exclusiv pe care Whitney Houston l-a acordat lui Oprah Winfrey, diva pop a spus o multime de neadevaruri in incercarea de a-si promova noul album, informeaza showbizspy.com.

Whitney a vorbit despre lupta sa cu dependenta de droguri, insa alte surse au dezvluit ca aparitia cantaretei in emisiunea lui Oprah a fost doar o strategie de marketing.

“Parea ca Whitney a fost antrenata inainte de a merge in fata camerelor de filmat. Vorbea soptit intr-un mod ciudat si se incurca in propriile minciuni. Interviul lui Whitney din emisiunea lui Oprah Winfrey a fost o mare minciuna”, a declarat o sursa.

Expertul in limbajul corpului, Patti Wood, a comentat pentru revista Enquirer prestatia lui Whitney Houston. Psihologul crede ca diva s-a dat de gol in momentul in care Oprah a intrebat-o daca in prezent mai este dependenta de droguri.

“Nu, doamna” a raspuns Whitney, insa a facut o pauza mare, iar vocea i-a devenit afectata a observat Patti Wood. “Whitney a clipit, ceea ce inseamna ca s-a retras. Apoi si-a strans pumnii si i-a dus la piept. Stia ca nu a spus adevarul”, a mai adaugat Patti Wood.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

     Vitas     Romania Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template