Cateva cuvinte despre Vitas


Stilul muzical a lui Vitas se regaseste undeva intre "High art" si "Pop art".

Pe de o parte, etaleaza cu un talent exceptional, tehnici vocale necesare operelor clasice si o voce care atinge cinci octave, pe de alta parte, versurile scrise chiar de Vitas au rime foarte interesante ce fac melodiiile pline de afectiune si farmec.

Vitas poate canta absolut orice gen muzical de la pop cu influente techno pana la opera.
Are cea mai buna voce din lume, numita si "Vocea de Diamant".
http://www.vitas-romania.ro/

luni, 23 noiembrie 2009

Premiera fulminanta pentru Le concert in Franta si Romania

Regizorul francez de origine romana Radu Mihaileanu, detinator al unui premiu Cesar, si actorul Vlad Ivanov au prezentat la Iasi, pe 21 noiembrie filmul "Concertul", o coproductie franco-romano-italiano-belgiana, filmat in Rusia, Romania si Franta, a carui premiera oficiala a avut loc la Festivalul de film de la Roma.

Regizorul a pregatit o proiectie cu usile inchise, special pentru iesenii care au jucat in film - instrumentisti de la Filarmonica din Iasi si actorul Ion Sapdaru.
Filmul ruleaza la Cinema City din mai multe orase pina la sfirsitul saptaminii viitoare. Program cinematografe din tara: http://www.cinemagia.ro/filme/le-concert-concertul-26109/#show_me_the_shows
Cu distributia sa pestrita, umorul sanatos si ideile umaniste, „Concertul” e o combinatie intre „Train de vie” si „Traieste!”, panoramand insa pe tabloul unei Europe in care Estul si Vestul sunt legate prin muzica. Vlad Ivanov e actorul roman principal, iar Caliu - liderul Tarafului de la Clejani-, o adevarata senzatie, invatand sa cante Ceaikovski si Paganini dupa un CD.

Trailerul si mult mai multe detalii le gasiti aici: http://claudiaiasi.blogspot.com/2009/11/concertul-prezentat-de-r-mihaileanu-si.html

Vizionare placuta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

     Vitas     Romania Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template